Asociace českých nábytkářů

HON ZAZÁŘIL NA VELETRHU INTERZUM

V termínu 9. až 12. května 2023 se konal mezinárodní veletrh Interzum v Kolíně nad Rýnem. Zúčastnila se ho i společnost HON a.s., která zde pravidelně prezentuje především výškově stavitelné podnože.

Letošní stánek představil atypická řešení, která firma díky vlastnímu vývoji a výrobě umí zákazníkům nabídnout. Kromě novinek nechyběly ani již zavedené produkty doplněné o designové detaily přinášející uživateli benefity ve formě zeleně či osvětlení pracovního místa.

Obrovský úspěch na veletrhu zaznamenal výškově stavitelný rám postele vyvinutý pro projekt malometrážního bydlení. Cílem bylo vytvořit řešení na míru přizpůsobené požadavkům prostoru a činnostem uživatele. Elektrický rám postele umožňuje velmi snadné nastavení výšky od 935 – 2135 mm. Pod postel, která není přes den využívána a je vysunuta do nejvyšší pozice, je možné umístit např. pracovní stůl. Funkční a zajímavé řešení ocení především mladí lidé pracující z domova.

Jedinečný exponát upoutal pozornost kolemjdoucích a sklidil řadu pozitivních reakcí. Zpětná vazba získaná od návštěvníků veletrhu tak bude úročena opět především ve vývoji nových produktů.