Asociace českých nábytkářů

ALBA: KANCELÁŘSKÁ ŽIDLE GAME ŠÉF VIP CELOČALOUNĚNÝ

Výrobce ALBA CR uvádí na trh novou kancelářskou židli - GAME ŠÉF VIP CELOČALOUNĚNÝ. Židle nabízí maximální pohodlí s plným čalouněním a je navržena pro dlouhodobou kancelářskou práci. Ergonomická a plně nastavitelná židle je ideální pro manažerské kanceláře nebo moderní kancelářské prostory. Nabízí jedinečný komfort díky mimořádně širokému sedáku, robustní konstrukci, elegantně tvarovanému čalouněnému opěráku a samostatně výškově nastavitelné bederní opěrce.

Jedná se o dokonale nastavitelnou židli s výškově nastavitelným opěrákem a samostatně výškově stavitelnou měkkou bederní opěrkou pro optimální pohodlí při práci.

Alba CR nabízí široký výběr volitelného vybavení, které lze objednat i dodatečně a komponenty lze snadno sestavit nebo vyměnit. Židle má synchronní mechaniku podporující dynamické sezení již v základní konfiguraci. Sedák je z injektované pěny a kvalitně šité potahy z prémiové samonosné látky LUCKY, což zaručuje dlouhou životnost bez prosezení. Látka Lucky je nabízena v 5 barvách, a to v červené oranžové, modré, béžové a černé.