Asociace českých nábytkářů

LD SEATING: NOVÝ MODULÁRNÍ SYSTÉM SEZENÍ NIDO

NIDO navrhlo pro LD Seating italské studio Orlandini Design. Skládá z několika prvků navržených tak, aby se daly různými způsoby vzájemně kombinovat, velmi snadno smontovat a vytvářely možnosti sezení, které jsou co do velikosti, tvaru a funkce téměř neomezené. Sestavit si tak lze křeslo pro jednoho, sezení pro tři nebo třeba obrovskou pohovku. Záleží jen na individuálních potřebách a fantazii.

V základu je NIDO nabízeno jako jednomístné až trojmístné sezení s ocelovou podnoží. Další tvary je pak možné si individuálně nakombinovat přes online konfigurátor. Je možné zvolit si také výšku sezení – taburet, nízký opěrák nebo vysoký opěrák, samozřejmě je lze také různě kombinovat. To vše lze doplnit o zabudované dřevěné stolky s dubovou dýhou, bederní polštářky nebo elektrické zásuvky.

Modulární systém NIDO je výjimečný také tím, že je kompletně celý od A až po Z vyráběn v Česku v boskovickém LD Seatingu. A to včetně všech jednotlivých komponentů. Pro svou variabilitu se NIDO skvěle hodí například jako kreativní řešení odpočinkových zón pro firmy, hotely nebo veřejné prostory.