Asociace českých nábytkářů

DP NÁBYTEK JE NOVÝM ČLENEM AČN

DP nábytek s.r.o. je česká rodinná firma, zabývající se výrobu postelí, nábytku do ložnic a zakázkové výroby nábytku. Přestože je značka DP nábytek poměrně mladá, opírá se o více než 30 let zkušeností s truhlářským řemeslem.

Značka navazuje na společné podnikání dvou přátel Jaroslava Durďáka a Libora Piňďáka, a jejich synů Jakuba Durďáka a Jiřího Piňďáka. V současné době má firma 13 zaměstnanců.

Nabízí vlastní typový sortiment postelí a nábytku do ložnic s možností atypické úpravy. Zároveň se společnost zabývá zakázkovou výrobou do bytových i veřejných interiérů. Ovládá celý proces od návrhu až po dopravu a montáž.

Čitelnou vizí je výroba kvalitního českého nábytku, zhotoveného řemeslným způsobem za použití moderních technologií. Ruce odborníků ve výrobní firmě tak propojují praktickou i teoretickou rovinu a obě propojené oblasti vytváří dokonalý celek. Bezchybně vyrobený kus nábytku s vysokou estetickou i užitnou hodnotou. Každý kus nábytku vyrobený pod značkou DP nábytek v sobě nese rukopis řemeslníka, který se na jeho výrobě podílel.