Asociace českých nábytkářů

AHORN CZ PŘEDSTAVUJE NOVOU MATRACI FORTIS

AHORN CZ představuje novou matraci FORTIS: Symbol síly a odolnosti. Matrace FORTIS nese jméno odvozené z antického slova "fortis," což znamená sílu a odolnost. A právě tyto vlastnosti jsou charakteristické pro matraci FORTIS. Matrace má vysokou nosnost až 180 kg, což z ní činí ideální volbu pro ty, kteří hledají matraci, co vydrží nároky každodenního používání.

Matrace FORTIS nezklame ani v oblasti kvality materiálů. Díky využití unikátního výrobního postupu AHORNFLEX® docílil výrobce pevnosti a tvrdosti matrace bez použití kokosových vláken. Optimální podporu pro celé tělo zaručuje kombinace hybridní pěny s vysokým odporem proti stlačení a studené pěny s vysokou objemovou hmotností.

Matrace FORTIS má potah z přírodní látky Bamboo obohacené o 300 gramové rouno, a tím je komfort posunut ještě výše. Kombinace nabízí nejen měkkost a pohodlí, ale také schopnost absorbovat vlhkost a odolávat prachu díky svým antistatickým vlastnostem. A co je ještě důležitější, bambusová viskóza je ekologicky udržitelnou volbou, která respektuje naše životní prostředí. Bok matrace je lemován mřížkou, která napomáhá termoregulaci a odvětrání jádra.

Matrace FORTIS je výsledkem oddanosti kvalitě a inovaci. Je to více než jen matrace, je to investice do vašeho spánku, vaší síly a pohodlí. V AHORNu CZ věří, že kvalitní spánek má moc měnit váš život. Vyzkoušejte matraci FORTIS a objevte sílu a pohodlí, které vám může přinést.