Asociace českých nábytkářů

PAVLIS STUDIO NOVĚ JAK HO NEZNÁTE

V Pavlis studio se rozhodli pro radikální řez a z Pavlis Interiér zůstal jen Pavlis. Nic jiného ale nekrátí, ba naopak. Výrobu rozšiřují o novou produktovou řadu nábytku, vyvinutou společně s designérem Petrem Hákem. Ta bude k vidění na letošním Designbloku ve Veletržním paláci. Truhlářské studio Pavlis s.r.o. najdete v prostoru Velké dvorany ve Veletržním paláci.

Podobu kompletního vizuálního stylu si vzala na starost grafická designérka Markéta Steinert, která se při vzniku inspirovala motivem kóty, se kterým se u Pavlise setkávají na denní bázi. Společně tak vznikl ucelený vizuální styl, který se prolíná i do nové webové prezentace.

A jelikož je rebranding komplexní věc, která není jen o vizuální stránce, oslovili Pavlis studio jsme copywriterku Barboru Kačenu, která se věnuje brand identity.

Barbora Kačena truhlářskému studiu Pavlis pomohla s tím co říkat a jak to říkat. Díky ní tak vznikla silná a ucelená komunikační linka, která nepotřebuje vyzdvihovat výrobní stroje, kvalitu používaných materiálů ani propracovanost předkládaných návrhů. To vše je v Pavlis bráno jako standart.

http://www.pavlis.studio