Asociace českých nábytkářů

AHORN CZ PŘINÁŠÍ NOVOU ŘADU MATRACÍ

AHORN CZ představuje novou řadu matrací, která zaručuje nejen výjimečný komfort, ale i kvalitu spánku. V AHORNu se věnují každému detailu, aby svým zákazníkům mohli nabídnout matrace, které nejenom přinášejí maximální pohodlí, ale podporují i zdravý a regenerující spánek.

Nová řada matrací využívá širokou škálu kvalitních materiálů, jako je studená pěna s vysokou objemovou hmotností, paměťová pěna, latex a revoluční hybridní pěny. Kombinace těchto materiálů vytváří optimální pohodlí, podporu a pružnost během spánku, bez ohledu na to, zda preferujete pevnější nebo měkčí ležení.

Co dělá novou řadu matrací tak zvláštní? Cílem je překonat běžné standardy spánkového komfortu, a proto AHORN zavedl inovativní výrobní postup AHORNFLEX®. Tato technologie zajišťuje, že každá matrace je navržena s ohledem na individuální potřeby a poskytuje ten nejlepší možný zážitek. Ideální je Novou Řadu Matrací vyzkoušet a objevit, jak lze spánek vylepšit. AHORN CZ přináší komfort a kvalitu, na které můžete spolehnout.