Asociace českých nábytkářů

OSTROVNÍ DORUČOVACÍ BOXY OD ALFA 3

Denně vidíme změny ve způsobu, jakým se doručují balíky, a jedno řešení si získává stále větší oblibu, Off-Grid výdejní balíkové stanice. Tyto inovativní boxy nabízejí řadu výhod, které přináší významnou změnu v logistice a doručování.

Ostrovní doručovací boxy pro společnost Direct Parcel Distribution CZ s.r.o. jsou napájeny z akumulátoru dobíjeného solárním panelem. Zapomeňte na zbytečné starosti s bateriemi a kabely. Off-Grid stanice využívají akumulátor, který je poháněn solárním panelem. To znamená, že jsou energeticky nezávislé a šetrné k životnímu prostředí.

Díky špičkové elektronice se snižuje energetická náročnost provozu. To znamená, že můžete téměř bez omezení využívat stanici bez nutnosti výměny baterií a dalších zdlouhavých úkonů. Off-Grid parcel lockery komunikují prostřednictvím mobilních sítí s cloudovým uložištěm a jsou napojeny na firemní systém logistické společnosti pomocí API rozhraní. To zaručuje spolehlivé a rychlé řízení doručovacího procesu. Boxy Alfa 3 jdou proti proudu běžného u konkurence. Zákazníci mohou nejen použít aplikaci na smartphone s funkcí Bluetooth, ale mají také možnost využít tradiční hardwarovou klávesnici pro snadné a rychlé ovládání. Informační displej na boxu usnadňuje interakci. Zákazníci, kurýři i servisní pracovníci získávají užitečné informace o stavu zařízení a ovládání se díky tomu stává více intuitivní. Pro kurýry je k dispozici čtečka čárových kódů, což zrychluje proces naskladnění.

Díky konstrukci základny lze boxy snadno instalovat bez nutnosti kotvení, ale zároveň je možnost kotvení a výškové nivelace stále zachována. Konstrukce je navržena tak, aby vydržela a byla funkční i v náročných podmínkách. Modulární konstrukce umožňuje vytvoření výdejních stanic s až 144 schránkami. Oproti konkurenčním dvousloupcovým variantám s omezeným počtem boxů je to obrovská výhoda pro firmy s rychle rostoucím počtem zásilek

Díky Off-Grid řešení je možné výrazně ušetřit na investičních a instalačních nákladech v porovnání se standardními terminálovými řešeními. Off-Grid výdejní balíkové stanice jsou ideálním řešením pro rozšiřování doručovací sítě v městských oblastech s vysokou poptávkou i ve venkovských lokalitách. Tyto boxy nabízejí inovativní a udržitelný způsob doručování balíků a jsou vhodné i pro testování poptávky po doručovacích službách v konkrétních lokalitách.