Asociace českých nábytkářů

KRONODESIGN INSPIRACE BY...

Kolik designérů, tolik návrhů. Každý designér má svůj osobitý styl a vlastní přístup k navrhování interiérů. A protože si jsou v Kronospanu jistí, že nabídka dekorů z Globální kolekce Kronodesign® je opravdu komplexní, oslovili v kampani „Kronodesign Inspirace by...“ několik designérů, jejichž úkolem bylo vytvořit návrh atraktivního interiéru a využít v něm dekory z výše zmíněné kolekce.

... by Hedvika Novotná Recepce boutique hotelu byla výzvou pro designérku Hedviku Novotnou, která ráda pracuje s dekory řady Color z Globální kolekce Kronodesign®. Pojďme se tedy podívat na to, jaké barvy využila a zkombinovala.

Zcela určitě vaši pozornost přitáhne samotný pult recepce v tmavě modrém dekoru 5994 SU Půlnoční Modrá. Obklad stěny v lobby tvoří plastický grafický motiv, kdy jsou od sebe jednotlivé výřezy laminovaných desek odskočené a zezadu podsvícené LED páskami, čímž docílíme příjemného ambientního osvětlení. Plastika využívá kromě různých barev, také různé povrchy – kombinuje lesky s maty. Z barev využila designérka dva odstíny růžové K513 SU Marshmallow a K512 SU Starorůžová, které doplnila světlými odstíny v lesklém provedení 0514 AG Slonová Kost a 7045 AG Satén.

Stejný obklad stěny se opakuje také za recepčním pultem. Další barvou, kterou designérka ve svém návrhu využila, je sytá K514 SU Sahara, která je použita na obklad stěny u samotného pultu. Designérka využila také kovolaminát AL01 Hliník na obložení sloupu mezi pultem a schodištěm. Barev je v interiéru navrženo poměrně hodně, nicméně k sobě krásně ladí a vzájemně se doplňují. Celkově působí celá recepce a lobby hotelu velmi svěže a vzdušně.