Asociace českých nábytkářů

LD SEATING UVÁDÍ NOVIKU ARCUS!

Seznamte se s další novinkou v produktové nabídce LD Seating – otočnou pracovní židlí ARCUS, kterou navrhl německý designér Martin Ballendat. Židle ARCUS byla poprvé představena loni na podzim na veletrhu Orgatec, kde svým neobvyklým designem přitáhla pozornost nejednoho návštěvníka. Stejně tak později upoutala i porotu v mezinárodní soutěži Red Dot Design Award, ve které získala ocenění v kategorii Office Design & Equipment.

ARCUS zaujme svým neobvyklým designem připomínajícím ladné ženské tvary i úrovní pohodlí, kterou nabízí. Zásadním prvkem židle je výrazný oblouk, který harmonicky přechází do účelně navrženého rámu opěradla se síťovinou. Oblouk dodává opěradlu jedinečný charakter a zároveň slouží také jako manipulační rukojeť. Z profilu tvoří opěradlo klasické harmonické zakřivení tvaru S se zvýrazněným prohnutím bederní páteře a lehkou oporou ramen.

Židle ARCUS je vyráběna v černém a světle šedém provedení, s látkovým čalouněním sedáku a opěrákem v síťovině. Variabilně je možnost doplnit židli také o bederní či hlavovou opěrku.