Asociace českých nábytkářů

MIAS OC: FACELIFT AKUSTICKÝCH BOXŮ

Volně stojící akustický box „2“ a „4“ je designový a moderní prvek, který vytvoří klidnou zónu v hlučném kancelářském prostředí. Vyznačuje se propracovanými detaily, maximálním komfortem, skvělou funkčností a čistým designem.

Box „2“ je určen pro jednání až dvou osob a box „4“ je určen až pro osoby čtyři. Volně stojící akustický box 2 a 4 je designový a moderní prvek, který vytvoří klidnou zónu v hlučném kancelářském prostředí. Boxy jsou vyrobeny z hliníkových eloxovaných profilů, vnější výplň tvoří LTD desky nebo čalouněné desky, zadní stěna může být čalouněná nebo z kaleného skla, taktéž dveře jsou z kaleného skla.

Vnitřní vrstva je vyrobena z prvotřídního akustického materiálu Recytex čalouněného látkou. Všechny boxy jsou vybaveny elektrickou zásuvkou 220 V, RJ 45 a USB. Ventilátory zajišťují správný průtok vzduchu s tichým provozním chodem a možností regulace výkonu. Osvětlení boxu je řešeno automatickým LED osvětlením.

Díky velkému výběru látek je snadné sladit AS boxy s interiérem vaší kanceláře. Poté stačí se do nich jen pohodlně usadit a vychutnat si tiché pracovní prostředí.