Asociace českých nábytkářů

SERVIND PŘINÁŠÍ AUTOMATIZACI A ROBOTIZACI

Společnost Servind, která se od roku 1992 specializuje na dodávky lakovacích materiálů, brusiva, spotřebního materiálu a technologií pro přípravu a finalizaci povrchu, založila v roce 2020 průmyslovou sekci Business Development, která se věnuje automatizaci a robotizaci procesů zejména v oblasti povrchových úprav. To v návaznosti na dnes tak rychle se rozvíjející koncept výroby Průmysl 4.0.

Díky tomu mohla své dosavadní aktivity rozšířit o dodávky automatizovaných řešení na klíč. V rámci své činnosti se specializuje na oblast broušení s unikátními brusnými hlavami od finského společnosti Mirka. Kromě automatizace broušení jsou v Servindu schopni nabídnout i další řešení, jako jsou robotické leštění, lakování, svařování, manipulaci či automatickou mezioperační kontrolu. To ve spojení s kolaborativními roboty Universal Robots, ale i jakýchkoliv jiných dalších značek, nebo s libovolnými průmyslovými roboty dle potřeb a požadavků zákazníka. V obou směrech se můžete spolehnout na bohaté zkušenosti jejich specialistů.

Pokud se zákazník rozhodne automatizovat některý ze svých procesů, oddělení Business Developmentu se pro něj stane jediným kontaktem zodpovědným za kompletní projektové vedení i ve složitých realizacích s větším počtem dodavatelů. Z toho samozřejmě vyplývá zodpovědnost za všechny aspekty projektu v celém jeho trvání s vysokým důrazem na kvalitu, odbornost, termíny a maximální spokojenost.

Předností společnosti Servind není jen navržení a instalace robotického broušení nebo lakování, ale především její více než třicetileté zkušenosti a znalosti v oblasti přípravy povrchu a lakování. Navrhnou pro vás adekvátní produkty, technologie, aplikační postupy a společně s vámi odladí tak, aby byla garantována vámi požadovaná kvalita. Velký důraz kladou na vývoj nových technologií především nocode programování a strojového vidění. Spolehnout se můžete na jejich technickou podporu, zaškolení a trénink vašeho personálu, a v neposlední řadě orientaci na dlouhodobou spolupráci se zákazníky.