Asociace českých nábytkářů

STEP BY STEP VYBAVENO OD „U PILOUSE“!

Krok za krokem postupovali „U Pilouse“ při realizaci zakázky pro Stavební společnost STEP, která sídlí na Praze 9. Úkolem zde bylo vytvoření originálního interiéru reprezentačních prostor. Konkrétně se jednalo o recepci a zasedací místnost. Architektonicky se na projektu velmi úspěšně podepsal architekt Jakub Turek.

Už při vstupu do sídla společnosti se návštěvník setká s kombinací železa a dřeva. Ve spojitosti s firemní žlutou barvou je výsledný dojem velmi charismatický. Hlavní kovové konstrukce dostaly nátěr v odstínu kovářské černě, přičemž důraz byl kladen na čistotu. I proto výrobní společnost „U Pilouse“ při výrobě zvolila březovou překližku s černým povrchem, který odolává omaku.

Přírodní motiv překližky byl podpořen lamelovými obklady s frézovaným logem. Tento detail a frézované slogany kompletně vznikaly v dílnách „U Pilouse“, včetně jejich oživení fascinujícím LED podsvícením. Slogan společnosti Step zní: „…hlavně když nás to baví…“ A tým pracovníků „U Pilouse“ dodává, že nás to tam bavilo moc!