Asociace českých nábytkářů

KRONOSPAN TOUR 2023

V únoru jsme na stránkách newsletteru O NÁBYTKU informovali o nové Globální kolekci Kronodesign® pro období 2023-2027. Od představení na Zámku Valeč uběhlo pár měsíců a Kronospan během tohoto období oslovil s novou kolekcí další truhláře a odborníky z nábytkářského průmyslu, a to v rámci tzv. Kronospan Tour 2023, kdy prezentace probíhaly v různých městech po celé České republice (Kronospan Tour 2023 - YouTube).

Zájem ze strany truhlářů o tyto prezentace byl skutečně velký. Kromě informací o kolekci si z prezentací navíc každý odnášel také aktuální vzorkovník. V rámci Tour probíhaly i prezentace pro architekty a designéry v Brně a v Praze, a i ti odcházeli se vzorkovníky. Během prezentací takto Kronospan oslovil více než 1500 truhlářů, architektů, designerů a dalších odborníků z nábytkářské oblasti.

Nové dekory a struktury z kolekce Kronodesign® jsou opravdu povedené, jsou trendy, nabízí nové možnosti při návrzích interiérových projektů a my sami jsme měli možnost se na našich prezentacích přesvědčit o tom, že se kolekce líbí nejen u nás v Kronospanu.

Více na webu www.kronospan.com a YouTube Kronospan CR.