Asociace českých nábytkářů

SERVIND - NOVÝ ČLEN AČN

Servind přináší vše pro úpravu povrchů při výrobě nábytku a dřevěných interiérů. Se společností Servind se můžete v České republice a na Slovensku setkat v oblasti povrchových úprav a lakování již od roku 1992. Od roku 2007 se kromě autoopravárenského a průmyslového lakování a broušení zaměřila i na oblast povrchových úprav nábytku, podlah a dalších interiérových komponentů ze dřeva, plastu i kovu.

Servind je výhradním distributorem brusiva, leštění a strojků finské společnosti Mirka a německých lakovacích materiálů a mořidel Hesse Lignal. V portfoliu však najdete i další nátěrové hmoty od italské společnosti Sigmar.

V Servindu se zaměřují na zajištění kompletních dodávek. Kromě brusiva na přípravu povrchů, nátěrových a lakovacích materiálů nebo finalizaci ploch dílů ve vysokém lesku vám tak umí doporučit a nabídnout i kompletní sortiment spotřebního materiálu, lakovací pistole SATA, brusky a leštičky Mirka, ale i technologie jako jsou rozvody a úpravy vzduchu nebo lakovací stěny a boxy. Své obchodní aktivity opírají o silnou technickou podporu a kladou důraz na zaškolení a trénink personálu, který tyto materiály a produkty následně používá. V sortimentu najdete i speciální dekorační aplikace nebo materiály na lakování skel. Mimo to jsou díky svému oddělení Automatizace a robotizace schopni navrhnout a připravit na míru robotická pracoviště, osazená kolaborativními roboty, pro téměř jakékoliv brusné či lakovací operace.

Neváhejte a vyzkoušejte jejich služby. Více informací o společnosti a jejím zaměření najdete na www.servind.com.