Asociace českých nábytkářů

ALFA 3: ELEKTRONICKY UZAMYKATELNÉ BOXY

Pro zaměstnance společnosti T Mobile vyrobila a dodala společnost ALFA 3 elektronicky uzamykatelné boxy pro uložení osobních věcí a dokumentů. Dodávka byla realizována na základě specifikace předané zákazníkem. Nicméně vlastní návrh systému interiérových úložných boxů, který vychází z patentovaného konstrukčního systému AlfaBOX vypracovali v ALFA 3.

Požadavky klienta na čisté minimalistické linie, barevné provedení a speciální rozměry skříňových sestav byly samozřejmě plně respektovány.

Sestavy se skládají z jednotlivých modulů, které jsou navrženy jako odolné svařence. Zvláštní pozornost je věnována tomu, aby úložný prostor byl dobře využitelný, a aby do něj nevystupovaly žádné zbytečné konstrukční prvky, které by uživatele omezovaly v jeho využití.

Systém elektronických zámků, řídící systém a software byl plně integrován tak, aby byl případný servis maximálně jednoduchý a nevyžadoval žádné speciální postupy a přípravky. Sestavy byly následně rozmístěny přesně dle dokumentace klienta. Profesionální montáž a pečlivé seřízení dveří a sladění spár mezi jednotlivými dveřními panely zajistil montážní tým ALFA 3.

Všemu předcházela precizní výroba a montáž ve výrobní závodě ALFA 3, s.r.o. Luže. Vysoké přesnosti a spolehlivosti produktů dosahuje výrobce nejen díky moderním technologiím ale především díky dovednostem a zkušenosti všech pracovníků.