Asociace českých nábytkářů

LD SEATING PŘEDVEDLI NA ORGATECU ZAJÍMAVÉ NOVINKY!

V posledním říjnovém týdnu probíhal v Kolíně nad Rýnem na mezinárodní veletrh Orgatec, kde mezi vystavovateli nechyběla i společnost LD Seating. Představeny byly nejen produktové stálice, ale také tři hlavní novinky, které budou na trh uvedeny v příštím roce. Účastí na Orgatecu LD Seating úspěšně završili letošní výstavní sezónu.

Tým pracovníků LD Seatingu se z Orgatecu vrátil pln pozitivních dojmů. Získaná zpětná vazba, kterou LD Seating od návštěvníků veletrhu dostávali bude dále úročena v dalším směřování firmy. Úspěch měly nejen vystavené produkty, ale i celkové pojetí expozice, za jejímž návrhem stála designérka Denisa Řepková.

Hvězdou expozice se stala jedna z novinek – židle FOLLOWME od německého designéra Andrease Kroba. Andreas se při návrhu židle zaměřil na vývoj nového typu opěradla, které se pružně přizpůsobí zádům a přirozeně drží páteř ve zdravé poloze.

Velký úspěch měla i další novinka – židle ARCUS, kterou na Orgatecu představil její designér Martin Ballendat. Návštěvníci veletrhu se mohli zúčastnit Martinovy přednášky o tom, jak celý proces návrhu a designování židle probíhá. U Arcusu designér hodně pracoval s prvky oblouku a elipsy a židle svým neobvyklým designem přitáhla pozornost nejednoho návštěvníka Orgatecu.

Na veletrhu představili LD Seating také novinku, modulární systém sezení NIDO, který navrhlo studio Orlandini Design. Nido je souborem prvků navržených tak, aby se daly různými způsoby vzájemně kombinovat a vytvářely možnosti sezení, které jsou co do velikosti, tvaru a funkce téměř neomezené. Nido tak nabízí dokonalé kreativní řešení odpočinkových zón pro firmy i veřejné prostory a skvěle doplňuje portfolio úspěšných produktů LD Seating.