Asociace českých nábytkářů

GRENATOUCH – NOVINKA OD SPOLEČNOSTI GRENA

Sametový mat bez škrábanců a otisků prstů, i tak je možné charakterizovat novinku Grenatouch: Společnost Grena, a.s. zařadila do své nabídky deskových materiálů a kuchyňských a nábytkových dvířek Grena DD novinku s názvem GRENATOUCH. Jde o vysoce odolný materiál, se kterým vytvoříte nejenom luxusní, ale i velmi praktický a funkční interiér. Díky nízké odrazivosti světla je povrch extra matný a jemný na dotek. Oproti jiným matným povrchům se však vyznačuje především tím, že na něm nejsou vidět otisky prstů a je vysoce odolný proti poškrábání a nečistotám. Případné povrchové škrábance lze jednoduše odstranit pomocí nano houbičky. S pomocí nano houbičky či vlhkého hadříku nebo papíru je stejně jednoduché i běžné čištění – mastnota, skvrny od vína, dokonce i stopy po fixu či rtěnce nemají šanci. Laboratorní testy prokázaly také jeho vysokou odolnost vůči působení páry, což uživatelé ocení především v kuchyni.

Čištění výrobků z materiálu Grenatouch je neuvěřitelně snadné! Pro čištění běžných skvrn, jako je káva, čaj, olej, máslo, víno, tužka atd., je nejlepší použít vodu, vlhký hadřík nebo nano houbičku a skvrnu jednoduše setřít. Pokud jsou skvrny již zaschlé, je zapotřebí je nechat odmočit pomocí vlhkého hadříku nebo nano houbičky po dobu cca 2 minut. Na silnější skvrny, jako jsou stopy od propisovací tužky, fixy, rtěnky apod., lze použít metylalkohol nebo aceton spolu s nano houbičkou nebo papírovou utěrkou.

Grenatouch je dostupný ve 4 dekorech, a to buď v deskovém provedení (formát desky 1150 x 2800mm) nebo již v podobě hotových kuchyňských a nábytkových dvířek, která Grena dodává již naformátována dle přání zákazníka a ohraněna ABS hranou v UNI barvě ladící s přední plochou. Hrany jsou lepeny voděodolným PUR lepidlem, což také zvyšuje odolnost finálních dvířek.