Asociace českých nábytkářů

NÁBYTEK MIKULÍK - OBÝVACÍ STĚNA CUBE

Novinka roku 2022 v Nábytku Mikulík je obývací stěna CUBE. Devět kostek přináší nespočet možností. Moderní, jednoduchá, vzdušná i praktická – to je obývací stěna CUBE. V této řadě nábytku je 12 komponentů, ze kterých si zákazník může sestavit obývací stěnu přímo na míru. Uzavřené skříňky, otevřené police, niky, subtilní levitující skříňky pod televizi, vysoké úzké obdélníky, čtverce i skříňky s úctyhodnou šířkou? Nic není problém! Fantazii se meze nekladou.

Pro CUBE je typická variabilnost sestavení a snadná kombinovatelnost prvků a dekorů. Obývací stěna CUBE obsahuje 5 typů uzavřených horních skříněk, 2 typy spodních, 2 otevřené niky, polici, horní plát, kterým lze ucelit vzhled spodní části, pokud bude sestavena z více kusů skříněk, a konferenční stolek.

Linie čistého designu podtrhuje bezúchytové otevírání prostřednictvím systému tip-on. Součásti je kování BLUM s doživotní zárukou. Samozřejmostí ABS ohranění. Montáž skříněk je řešena prostřednictvím závěsného kování Camar. Obývací stěna CUBE je vyrobena z lamina o síle 18 mm, police má potom 25 mm pro bytelnější vzhled.

Nespornou výhodou je, že jednotlivé skříňky jsou již z výroby dodávané smontované. Komponenty ze sestavy CUBE výrobce nabízí v rámci jednotné ceny ve třinácti akčních dekorech, které obsahují celou škálu od čistě bílé, přes imitaci dřevin jako dub, javor, buk, jasan, modřín, až po nejtmavší akácii skořici. Za patnáctiprocentní příplatek si zákazník může objednat skříňku i v tmavě šedém antracitu, který krásně podtrhne moderní vyznění celé obývací stěny.