Asociace českých nábytkářů

STOLY RUBION – NOVINKA BMB

Firma BMB zařadila do nabídky novou řadu stolů RUBION. Jedná se o stoly vyráběné z aktuálních materiálů a dezénů. Výška stolů je 75 cm. Stoly jsou z masivního buku, dubu nebo z lamina kvalitních dezénů. Stoly Rubion jsou vyráběny zkušenými mistry s maximální péčí pravého českého řemesla. Výrobce dbá na pevnost, eleganci a praktičnost.

Nabízí řadu zajímavých odstínů moření a také přírodní olejované povrchy. Stůl tvoří opravdový domov.

Výhodou stolů Rubion je ověřená konstrukce, což má vliv na vysokou pevnost a stabilitu. Kvalitní provedení od českého výrobce je zárukou pro náročného zákazníka. Rozmanitá nabídka rozměrů a barevných provedení z masivního dubu, buku nebo lamina dává slušný výběr.

Stoly z masivu jsou vyráběny s deskou tloušťky 40mm s rovnou nebo oblou hranou. Stůl může být s luby i bez lubů. Dřevo je možné upravit na různé odstíny. Povrchová úprava buku je lak a v případě dubuvého dřeva olej. Nohy jsou z lepeného hranolu.

Stoly z lamina nabízí zajímavé dekory a příznivou cenu. Konstrukce je stejná, jako u stolů z masivu. Tloušťka materiálu je 32 mm, desky jsou opatřeny odolnou ABS hranu. Nohy jsou lepené ze dvou dílů do tvaru písmene L.