Asociace českých nábytkářů

REALIZACE PRODEJEN SIKO OD PROFIL NÁBYTEK

Celkem 11 prodejen společnosti SIKO KOUPELNY na území Česka a Slovenska prošlo za poslední půlrok důkladnou modernizací. Realizaci prodejních míst předala společnost SIKO kompletně do rukou PROFIL NÁBYTEK, která zajistila kompletní vybavení prodejen. Od úložných prostor, přes pracovní stoly až po celkovou konstrukci prodejních míst.

Péče o klienty je na prvním místě a ve spolupráci s designéry společnosti SIKO vytvořil tým PROFILu NÁBYTEK prostory, kde se kladl důraz nejen na praktičnost. Při tvorbě prodejen byl společně zvolen cíl vytvořit dostatek prostoru pro zaměstnance na uložení všech potřebných materiálů, ale zejména také zajistit komfortní prostor pro jednotlivé klienty. Pro dostatek soukromí, ale zároveň pro zachování vzdušnosti prostoru jsou jednotlivé buňky doplněny pružnými upínači, které zároveň buňky opticky oddělují. Buňky jsou tvořeny ve verzi dvou pracovišť, ale také jedno pracovišť.

David Čermák, manažer projektu říká: „Zásadní obměnou, kterou naše spolupráce přinesla, byla změna konstrukčního řešení konceptu prodejních míst. Z původního systému, kde byly zavěšovány lamely ze stropu prodejen, jsme společně s našimi architekty a technology vytvořili samo stojící konstrukci. Tento mobilnější systém s sebou přinesl jednodušší montáž, ale i celkovou optimalizaci nákladů pro klienta“.