Asociace českých nábytkářů

ADRON JE NOVÝM ČLENEM AČN

ADRON s.r.o. je česká firma působící na trhu bezmála 20 let. Za dobu své existence má za sebou více než 800 realizací. Realizovala dodávky interiérů pro různý typ klientů. Od malých po velké firmy, korporátní společnosti i jednotlivce v různých odvětvích. Ve své činnosti se nezaměřuje pouze na Českou republiku, ale působí i v rámci Evropy.

ADRON je sehraný tým lidí, který zákazníkovi pomůže vybudovat vysněný interiér. Pokud je potřeba vytvořit ideální zdravé kanceláře, do kterých budou mít zaměstnanci radost chodit a kde je práce bude bavit. Stejně tak v oblasti stavebnětruhlářských prací, dodávek pro retail nebo jiných služeb. V ADRONu vytvoří návrh od vizualizace až po realizaci včetně jakýchkoliv stavebních interiérových úprav, tak aby vše co nejvíce vyhovovalo potřebám a požadavkům klienta. Ani dodávky atypů nepředstavují problém, protože k dispozici je vlastní výroba nábytku. Velkou výhodou firmy je oborná znalost materiálů používaných při tvorbě interiérů s ohledem na proměnné prostředí veřejných interiérů. Tým lidí jsou absolventi středních a vysokých škol s nábytkářským zaměřením.

Šéfem nábytkové divize firmy je jednatel Ing. Michal Háp, který absolvoval školy v oboru nábytku a který díky mnohaleté praxi, může klientovi nabídnout odborné poradenství při návrhu interiéru s ohledem na kombinaci různých materiálů řešením např. vlivu proměnné vlhkosti v interiéru a jeho působení na vybraný materiál. V případě potřeby nabízí ADRON i dočasné řešení v rámci zápůjček nábytku do doby, než bude realizace ukončena. Ke každému projektu je přistupováno s respektem a důrazem na kvalitu zpracování.