Asociace českých nábytkářů

ALKA HOLDING JE NOVÝ ČLEN AČN!

ALKA HOLDING spol. s r.o. sídlí ve vlastním průmyslovém areálu ve východočeské Chotěboři. Společnost se zabývá převážně výrobou atypických interiérů, které jsou vždy uzpůsobeny požadavkům objednatele. Firma realizuje pro všechny typy zákazníků, mezi které patří například školy, nemocnice, stavební firmy, HORECA segment, úřady, ale také domácnosti a drobní zákazníci. Vzhledem ke kompletně vybavené dílně mohou vyrábět od sériových prvků po ty naprosto atypické.

Významnou položku v činnosti společnosti představuje také žárové zinkování, které provádějí tzv. mokrým procesem, díky čemuž jsou schopni pozinkovat i výrobky, které by v jiných zařízeních nebyly možné a to například s ohledem na jejich složitý tvar nebo nepřípustnost technologických otvorů.

ALKA HOLDING má i vlastní kovovýrobu, kde si vyrábí atypické podnože i konstrukce k nábytku, což firmě umožňuje nabídnout zákazníkovi prakticky jakékoliv provedení nábytkových prvků a variabilitu.

Celý tým zaměstnanců společnosti se řídí pravidly politiky kvality a environmentu. Od roku 2000 je firma držitelem certifikátů ČSN EN ISO 9001 a ČSN EN ISO 14001.