Asociace českých nábytkářů

MERIVOBOX - JEDINEČNÝ DESIGN BLUM!

Zbrusu nový BOX systém od firmy BLUM s názvem MERIVOBOX je spojení čtyř inovací: jedna platforma pro zjednodušené výrobní postupy, minimalistický design s unikátní řečí tvarů a forem, nový koncept korpusové lišty s dokonalejší funkcí a promyšlený, jednoduchý koncept zpracování.

Jedná se o univerzální platformu, kdy s malým množstvím komponentů lze vytvořit široké spektrum. Jedna bočnice nabízí spoustu možností. Bočnice tvoří rám zásuvky. Integrované rozhraní platformy umožní využít rozmanité typy nástavby: MERIVOBOX modular s relingem, s BOXCOVER nebo jako uzavřený kovový bok s BOXCAP. Odlišení a individualizace zásuvek tak bude zcela snadná. Navíc jen jeden typ pojezdových korpusových lišt je použitelný pro všechny technologie pohybu. Jak s tlumením BLUMOTION za použití úchytek, tak pro bezúchytková řešení SERVO-DRIVE s elektrickou podporou otvírání nebo mechanické řešení otevření bez úchytek TIP-ON BLUMOTION.

MERIVOBOX je sázka na jedinečný design, kde jsou příznačné jednoduché linie a strohý design. Vytváří se tak rozmanitý a výrazný nábytek s minimalistickým a charakteristickým designem bočnice. Pro úzkou bočnici je typická nezaměnitelná a výrazná linie, která podtrhne fascinující lom světla. Kovové komponenty a komplexní koncept barevného provedení zajistí nadstandardní vzhled – zcela bez komponentů z plastu – i v případě jednoduché varianty s relingem. Bočnice je z vnitřní strany rovná. Takto je využit úložný prostor až po okraj. Zejména v kombinaci s vnitřním členěním zásuvek AMBIA-LINE je docíleno jasného vzhledu a ani kousek místa přitom nepřijde nazmar. Máte možnost vybrat si sladěný koncept barevného provedení veškerého příslušenství a to ve třech barvách. V hedvábně bílé, orion šedé a zcela nové indium šedé barvě.

MERIVOBOX bude pro vás bude zdrojem nadšení po celou dobu životnosti nábytku. Korpusová lišta, vyvinutá podle kompletně nového konceptu, zajistí klidný chod a vysokou nosnost. Úžasně lehký a zároveň stabilní. Integrovaná pojistka proti vypadnutí zaručí bezpečné spojení vodicí lišty a zásuvky. Nechtěné vypadnutí je vyloučeno. Jedinečný tvar L profilu korpusové lišty zajistí mimořádnou stabilitu. A to i s vysokou dynamickou nosností 40 nebo 70 kg.

Jedná se o důmyslný koncept a je úplně jedno, pro jakou variantu systému MERIVOBOX se rozhodnete – jednotlivé úkony při zpracování vždy zůstanou snadné, nastavení budou stále stejná. Přesných výsledků lze dosáhnout velmi snadno. Box systém se pyšní jednoduchými, dobře označenými a lehce přístupnými možnostmi nastavení ve 3 směrech pro vhodné seřízení do stran, výšky i sklonu, které jsou u všech bočnic stejné.

Díky přesvědčivým funkcím je MERIVOBOX ideální do kuchyně. Je úplně jedno, jaké úkoly ho čekají. S nejnovějším Box systémem značky BLUM budou uživatelé kuchyní kdykoli vědět, kde mají které předměty uloženy. Ty tak budou vždy ergonomicky po ruce. Jde pouze o to, vybrat si vhodnou variantu podle toho, jak a kde jej bude chtít zákazník využít zcela v duchu svých představ. MERIVOBOX je spolehlivý partner – nejen k vaření a po celou dobu životnosti nábytku.

Vše, co se dosud úspěšně osvědčilo v kuchyni, se skvěle hodí i do jiných místností. MERIVOBOX v nadstandardním designu se harmonicky včlení do každé domácnosti.

Zdroj: Blum, s.r.o. www.blum.com