Asociace českých nábytkářů

CARTAGENA - VÍTĚZNÝ VÝROBEK - NÁBYTEK ROKU 2022

VÍTĚZNÝ VÝROBEK ocenění NÁBYTEK ROKU 2022 je domácí pracoviště „CARTAGENA“, nizozemského designéra Joop Bos, který vyrábí společnost HON a.s.

Cartagena představuje funkčnost a moderní design vhodný do bytu i kanceláře. Domácí pracoviště, jehož součástí je výškově stavitelný stůl, respektuje pravidla ergonomie a jeho uživatel ocení zejména přizpůsobení správné výšky pracovní desky rozdílným postavám i možnost provést rychlou změnu a pracovat ve stoje. Sklopná deska stolu šetří prostor a nepřekáží, pokud není pracoviště používáno.

Správné osvětlení pracovního stolu je zajištěno LED světlem umístěným ve spodní části police. Variabilní modulový systém si najde své místo v mnoha interiérech. Do stylových kanceláří je možné použít více typů modulů a vytvořit praktickou dělicí stěnu, kterou lze přeorganizovat podle aktuálních potřeb. Multifunkční stěna nabízí jak úložné prostory, tak plochy pro vystavení dekorativních předmětů, knih a dalších věcí. Barvu kovu a dekory dřeva si zákazník může zvolit ze široké nabídky barev a materiálů tak, aby vyhovoval ladění interiéru.