Asociace českých nábytkářů

MOBITEX SE RYCHLE BLÍŽÍ!

Seznamte se s nejnovějšími trendy v interiéru na veletrhu MOBITEX, který se uskuteční 21.–23. dubna na brněnském výstavišti. Souběžně se koná také Stavební veletrh Brno a veletrh Dřevo a stavby Brno, kde najdete novinky v oblasti staveb.

Praktické informace pro návštěvníky: Místem konání veletrhů je pavilon V. Pro návštěvníky budou k dispozici Hlavní vstup a vstup - pavilon E. Zaparkovat lze v zastřešeném parkovacím domě EXPOPARKING, ležícím přímo u 4. brány naproti pavilonu E. Dále je pro cestující vozem připraveno velkokapacitní parkoviště přímo v areálu výstaviště. Ve čtvrtek a v pátek bude veletrh otevřen od 9 až do 18 hodin, ale v sobotu jen od 9 do 17 hodin.

Registrace a prodej vstupenek online: Nejpohodlnější způsob registrace vstupenky nebo nákupu vstupenky je k dispozici na https://etickets.bvv.cz/cs. Při nákupu on-line je základní vstupenka pouze za 100 Kč, na místě bude stát 150 Kč. Po vyplnění obdržíte voucher s čárovým kódem, s kterým můžete vejít turnikety přímo na brněnské výstaviště.