Asociace českých nábytkářů

NOVÁ KOLEKCE MATRACÍ AHORNFLEX®

V AHORNu už dlouhou dobu sledují vývoj v oblasti spánkových trendů a snaží se ostatní inspirovat ke zdravějšímu spánku. Na podzim uvedli na trh novou řadu matrací vlastní výroby pod ochrannou známkou AHORNFLEX®.

Hana Pechová z marketingu říká: „Navrhli jsme matrace tak, aby splňovaly požadavky moderního člověka a staly se nejlepším řešením pro spokojený spánek. Na základě výzkumu a našich zkušeností jsme vyvinuli systém aktivní pěny AHORNFLEX®, který je ideální pro dokonalou regeneraci během spánku. Moderní technologie a výrobní inovace, do kterých firma AHORN investovala, jsou základním vstupním materiálem. Za kvalitními výrobky pak stojí především šikovné ruce našich zaměstnanců, kteří s obrovskou dávkou pečlivosti a díky letitým zkušenostem dávají finální podobu výrobkům AHORN“.
 

Matrace AHORNFLEX® jsou otestovány v renomované zkušebně TZÚ Brno. Získaly certifikáty z testování, které jsou pro zákazníka důležitým znakem kvality. Matrace splnily:

• Zkoušky trvanlivosti (proležení) po dobu 5-7 let při zatížení 140 kg
• Zkoušky trvanlivosti krajů
• Zkoušky odolnosti proti žmolkování
• Zkoušky trvalé deformace v tlaku


AHORNFLEX® je výrobní technologie, během které nahlížíme na spánek uceleně – od pouhé myšlenky na něj až po ulehnutí. S velkou pečlivostí je dbáno na detaily, tak aby se každá část matrace maximálně přizpůsobila lidskému tělu a poskytla tak dokonalou oporu. Výsledkem je příjemné ranní probuzení, které je zárukou správného nastartování dne. Novou kolekci matrací si lze prohlédnout na webu www.ahorn.cz