Asociace českých nábytkářů

SPOLEČNOST ALBA CR ZMĚNILA SVÉ LOGO

Nové logo nikdy není zcela levnou záležitostí, a proto ve firmách bývá předmětem vášnivých diskusí. Se starým logem vždy něco odchází a s novým se pojí velká očekávání. Téměř vždy ovšem nové logo nějakým způsobem odráží postavení společnosti na trhu a to, jak ji vnímají její zákazníci.

Exportní manažerka společnosti Alba Sabina Laubeová říká: „Logo jsme měnili, aby lépe respektovalo současnou pozici společnosti Alba na trhu a odráželo moderní design produktů pod značkou Alba. Naše značka je nyní dobře rozpoznatelná a pro náročné zákaznické portfolio jasně definovaná“.

Za dobu své existence Alba jasně prokázala, že je spolehlivý a kvalitní výrobce židlí pro kanceláře, hotely, restaurace i domácnosti. Tisíce spokojených uživatelů jsou toho důkazem. A Sabina Laubeová dodává: „Nyní jsou před námi nové výzvy. Kromě mimořádně vysoké kvality našich produktů zákazníci stále více očekávají kladný přístup k ekologii a vyšší společenskou odpovědnost výrobců. Pevně věřím, že pod novým logem se úspěšně pustíme do dalších náročných úkolů! Modrou barvu na logu jsme zvolili jako barvu spojenou se stabilitou, důvěrou a precizností“.

Značka Alba bude ještě více prezentována jako moderní, spolehlivý a kvalitní výrobce židlí na kterého se zákazníci mohou stoprocentně spolehnout. Důvěra je to, za čím Alba stojí a co ji prezentuje.