Asociace českých nábytkářů

SPOLEČNOST TPR s.r.o. SE STALA ČLENEM AČN

TPR s.r.o. je přední český výrobce bytových a komerčních interiérů. Na trhu řemeslné práce se dřevem působí již od roku 1997. A od samého počátku klade velký důraz na kvalitu zpracování. To se daří naplňovat díky modernímu strojovému vybavení a kvalitnímu týmu zaměstnanců. Dnes se společnost prezentuje 24-mi lety zkušeností v oboru, 1,650 m² výrobní plochy, více než čtyřiceti zaměstnanci v týmu a více než tisícovkou realizovaných projektů.

Zlom v podnikání přišel po deseti letech podnikání, kdy firma začala s výrobou obchodního nábytku. Objem produkce se začal rapidně navyšovat. V tomto roce měl tým TPR 10 lidí ve výrobě a 2 na technickou přípravu. Ve stejné době byla přistavěna kancelář. Za dalších deset let přišlo podstatné rozšíření výrobních prostor, stavba nové haly na kompletaci a balení včetně rozšíření strojovny.

V roce 2018 přišel masivní a prestižní projekt pro značku Calvin Klein. Byla zahájena výroba v Litomyšli, kde TPR vyrábí nábytek se speciální betonovou úpravou povrchu. Přikupuje budovu v areálu k rekonstrukci pro kancelářské prostory. Rok 2020 byl ve znamení dalších velkých investic. V TPR instalovali robotický sklad Winstore 3D K2, který maximalizuje úsporu v oblasti práce s materiálem a zrychluje organizaci interních procesů. A investice se nezastavily ani v roce 2021. Bylo pořízeno centrální odsávání s rekuperací vzduchu a likvidaci odpadů drcením značky Coima. Jedná se o mimořádně dobrý příklad technologického řešení výroby.