Asociace českých nábytkářů

DESIGN GALLERY NA FOR INTERIOR

V rámci veletrhu FOR INTERIOR, který v letošním roce proběhne společně s veletrhem FOR ARCH bude realizována přehlídka nejlepšího designu nábytku v České republice – DESIGN GALLERY. Jedná se o ukázku nábytku s oceněním NÁBYTEK ROKU 2021.

VÍTĚZNÝ VÝROBEK ocenění NÁBYTEK ROKU 2021 je „MUUNA“, kterou pro výrobní společnost RIM CZ a.s., navrhnulo italské designérské duo Massimo Costaglia & Giulio Mazzanti.

Hodnotitelská komise ve shodě k volbě dodává: „Komise, podobně jako v minulosti, ocenila inovativní a velmi čistý design výrobku. V letošním roce jsme se rozhodli pro velmi náročnou kategorii kancelářského sezení. U křesílka MUUNA se nejedná o produkci, která by byla jen pouhou skládačkou dílů různých subdodavatelů. Za několik měsíců se s největší pravděpodobností začneme opět vracet do měsíce opuštěných kanceláří a budeme v těchto prostorech opět trávit velkou část našeho života. Přitom pohodlný, elegantní, praktický a oku lahodící interiér je jedním za základních předpokladů pro vysokou výkonnost!“


• Stůl „01“, výrobní společnosti FORM, spol. s r.o., design: Luka Križek, IO studio

• Židle „TAMMI“, výrobní společnosti JELÍNEK - výroba nábytku s. r. o., design: Sabina Stržínková

• Stůl a židle „ELICA“, výrobní společnosti Kaplan nábytek s. r. o. design: Studio KAPLAN DESIGN

• Kolekce „SPOT“, výrobní společnosti LD Seating s. r. o., design: LD Seating

• Mobilní pracoviště „NOMAD“, výrobní společnosti LE BON, spol. s r. o., design: Jiří Pelcl

• Kolekce „ORGANIX“, výrobní společnosti RIM CZ a. s., design: Kai Stania