Asociace českých nábytkářů

AHORN – CZ: PARTNERSKÉ PRODEJNY A CERTIFIKOVANÉ E-SHOPY

V AHORNu myslí dopředu. Představují proto nový koncept značení prodejen, ve kterých zákazníci zakoupí výrobky AHORN. Je pravděpodobné, že nynější situace s omezením provozu obchodů brzy pomine. Zákazníci tak budou moci opět zavítat do prodejen s nábytkem či spánkových center. Rozlišení prodejen je přehledně znázorněno na webu AHORNu v sekci „prodejní místa“. Zákazníci zde najdou fotky prodejen i praktickou mapu. https://www.ahorn.cz/prodejni-mista

Oblastní prodejny: v takto označených prodejnách je garance, že zákazník najde vystavený sortiment AHORN. Zákazníci si zde mohou zboží vyzkoušet za přítomnosti prodejců proškolených přímo výrobcem. S oblastními prodejnami AHORN úzce spolupracuje a jsou rozmístěny po celé České republice. Tyto prodejny jsou lehce rozeznatelné díky logu Oblastní prodejna umístěném jak na webu, tak i na dané prodejně.

Certifikované e-shopy: označení Certifikovaný eshop AHORN je určen pro vybrané online prodejce. U těchto zákazníci naleznou na webu vždy kompletní sortiment výrobků AHORN. Výrobce tak podporuje rychlé a přehledné nakupování z pohodlí domova.

Ostatní prodejny s AHORN sortimentem: tato samolepka je umístěna u všech dalších partnerů AHORN s kamennými prodejnami, kteří mají produkty AHORN v nabídce a samozřejmě je také prodávají.