Asociace českých nábytkářů

KRONOSPAN – DEKOR MĚSÍCE

Pro všechny, kteří hledají inspiraci a možná i odvahu pro kreativní kombinace, které podtrhnou individuální styl, a přitom reflektují aktuální trendy interiérového designu, připravil Kronospan kampaň Dekor měsíce. Jedná se o unikátní kampaň pro rok 2021 v rámci, které Kronospan přizval ke spolupráci interiérovou designerku Ing. Ivu Bastlovou. Kampaň prezentuje promyšlené interiéry s využitím materiálů z portfolia Kronodesign.

Každý měsíc tak Kronospan představí jeden návrh atraktivního interiéru. Smyslem této kampaně je ukázat možnosti použití dekorů z Globální a Trendové kolekce Kronodesign v moderním interiérovém designu. Dekory z aktuální kolekce se představí v různých interiérech a v průběhu roku se tak zákazníci mohou inspirovat k řešení interiéru pro každý byt, nebo dům.

Kampaň byla zahájena v lednu návrhem svěžího interiéru kuchyně v duchu severského designu, který ovládl i české domácnosti. Kronospan představil řešení, jak tohoto stylu dosáhnout a zároveň být originální. Docílil toho použitím charismatického dekoru K369 PH Cloud Nebula, jedná se o dekor pracovní desky v kombinaci s příjemným barevným odstínem K097 SU Dusk Blue. Pro umocnění skandinávského byl navíc přidán světlý dekor dřeva. Nejen díky své atraktivní kresbě dodá prostoru pocit útulnosti dekor K021 SN Barley Blackwood.

Únor byl zaměřen na řešení předsíně, která sice bývá nejmenší částí obytného prostoru, ale plní mnoho funkcí a zároveň je tím prvním, co vidí každá návštěva. Použití zajímavého dekoru, kterým je K365 PW Coast Evoke Oak, je minimalizována potřeba dalších dekorací. Velmi dobře se hodí k výrazným odstínům - jako je zvolená cihlově červená K098 SU Ceramic Red.