Asociace českých nábytkářů

VELETRH MOBITEX SE USKUTEČNÍ V ÚNORU 2022

S ohledem na aktuální vývoj epidemické situace a nastavení protiepidemických opatření je organizátor bohužel nucen zrušit letošní ročník veletrhu nábytku a interiérového designu MOBITEX. Ten byl naplánován na 21. - 24. 4. 2021. Zrušení je i po dohodě s partnerskými oborovými svazy.

Konání veletrhu je neslučitelné s aktuální maticí protiepidemických opatření PES. Ta dosud nebyla upravena, ani přes snahu organizátora, ve prospěch konání odborných výstavních akcí. Nyní bez perspektivy uvolnění pořádání hromadných akcí do konce dubna, nelze veletrh v současné nejistotě připravovat a uspořádat.

Rozhodnutí o nekonání akce bylo přijato s ohledem na riziko zmařených investic do přípravy veletrhu a reputačního rizika na straně organizátora a všech vystavovatelů. Společně s partnery je zvažováno případné konání obchodních dnů. Ve vhodném formátu, pokud to situace v dalších měsících umožní. Předpokladem je ovšem uvolňování protiepidemických opatření v první polovině roku. Další informace lze najít také na: www.bvv.cz/mobitex