Asociace českých nábytkářů

OBJEVTE SÍLU DŘEVA S LAŤOVÝMI ROŠTY AHORN!

Pokud potřebujete mimořádně odolné rošty, které vydrží opravdu všechno, tak právě takové jsou nové rošty Maximus a Terrus od výrobce Ahorn! Rošty prošly extrémními zátěžovými testy s výbornými výsledky.

Pro maximální zátěž je vhodný rošt Maximus. Zákazník může očekávat mimořádnou výdrž a odolnost. Pevné bukové dřevo a kvalitní spojovací materiál zaručí nosnost až do 220 kg! Maximus je rošt s nejvyšší nosností v nabídce Ahornu odpovídající vysokým nárokům na zatížení. Varianta Maximus P (s pístovým vyklápěním od nohou) usnadňuje přístup do úložného prostoru pod postelí.

Praktický rošt Terrus s mnohostranným využitím je bytelný rošt s latěmi z vrstveného březového dřeva. Nadstandardní výdrž umožňují přídavné hranolky. Vyšší nosnost je až na 140 kg. Nabízen je v široké škále provedení, od variant s výklopem, až po polohování hlavy a nohou. Originálem v sortimentu Ahornu je motorový laťový rošt Terrus Motor, který výrobce nabízí ve dvou variantách. Buď s kabelovým nebo dálkovým bezšňůrovým ovládáním.