Asociace českých nábytkářů

ROŠTY 2v1 OD AHORNu

Dopřát si ve své posteli maximální komfort? Zároveň však potřebujete efektivně využít úložné prostory pod postelí? To je dnes možné. Letošní novinkou jsou totiž rošty 2v1, které jsou součástí nové kolekce postelových roštů AHORN.

Díky jejich speciální konstrukci lze rošt pohodlně polohovat, a zároveň je pomocí bočního výklopu pod postelí lehce přístupný celý úložný prostor. Rošty 2v1 lze pořídit jak ve variantě ručně polohovací nebo s motorovým polohováním.

V nabídce ručně polohovacích roštů 2v1 jsou modely Duostar Kombi P HN a Portoflex Kombi P HN. Originálem na trhu je pak motorový rošt s bočním výklopem Portoflex Motor Kombi P. Tento speciálně vyvinutý rošt 2v1 umožňuje polohování pomocí motoru, kdy si jednoduše ovladačem nastavuje libovolná pozice roštu. Navíc díky jeho extra plochému provedení, kdy je motor uložen v rámu roštu, je možné plně využít celý úložný prostor pod postelí.

Na důmyslnou konstrukci roštu Portoflex Motor Kombi P získala firma AHORN ochranný průmyslový vzor registrovaný Úřadem Evropské Unie pro duševní vlastnictví.