Asociace českých nábytkářů

PRAKTICKÁ APLIKACE KRONODESIGN®

Společnost KRONOSPAN přináší praktickou Kronodesign® aplikaci, díky které si lze jednoduše vizualizovat designové nápady. Tento mobilní nástroj je šikovným asistentem k rychlému nalezení a nakombinování vhodných dekorů pro projekt. Inspiruje a informuje kdekoliv a kdykoliv je potřeba. Ať už jste designer, specialista nebo hledáte pouze nové nápady pro interiér, aplikace Kronodesign® to dokáže usnadnit.

Tento virtuální pomocník zjednoduší vizualizaci nápadů, vytvoří vlastní kompozici designu nebo vloží vaše oblíbené dekory do jedné z přednastavených abstraktních kompozic Moodboards. V rámci ní - doslova podle nálady a typu interiéru – si jednoduše nakombinujete a vyladíte dekory z kolekce Kronodesign.

Mezi klíčové výhody patří - kromě toho, že máte katalog dekorů ve svém mobilu – funkce Můj projekt. Díky ní si můžete kreativně propojovat jednotlivé dekory, tvořit si svůj vlastní projekt a kdykoli se k němu zase vrátit. Dokonce i v offline režimu. Aplikace samozřejmě nabízí pokročilé vyhledávání a filtrování dekorů a povrchových struktur, ale také nalezení nejbližšího prodejce produktů Kronospan a to kdekoli na světě.

V aplikaci si lze kreativně tvořit i kompozice propojené s vlastními fotkami a vložit je do přizpůsobitelných šablon, které umožňují měnit pozici obrázků, vložit stíny či přearanžovat vrstvy a následně svůj výsledek bezproblémově sdílet na sociálních sítích či si jej nechat zaslat na email. Pokud máte aplikaci již nainstalovanou, pak si jen zkontrolujte, zda ji nepotřebuje aktualizovat, abyste měli skutečně nejnovější verzi, díky které se dostanete k nejprogresivnějším funkcím a novinkám.

Aplikace Kronodesign® je zkrátka praktickým mostem od vašich kreativních nápadů po jejich úspěšnou realizaci. Více na: cz.kronospanexpress.com .