Asociace českých nábytkářů

KRONOSPAN PŘEDSTAVÍ TRENDY 20/21 NA ZÁŘIJOVÉM SEMÍNÁŘI

Společnost Kronospan představila na začátku letošního roku inovativní kolekci z řady Kronodesign Trends 20/21. Ta přináší novinky nejen v laminovaných deskách a pracovních deskách, ale také rozšíření stylové řady Slim Line. Architekti a designeři mají momentálně jedinečnou příležitost seznámit se s touto atraktivní kolekcí osobně, prostřednictvím odborného semináře.

Pod názvem Inspirace podzim 2020 spolupořádá Kronospan akci, která proběhne ve dvou termínech - 16. a 17. září - v pražském showroomu DECO LOCO. Odborný seminář se zaměří nejen na představení trendů v dekorech, ale poskytne také kreativní půdu pro setkání profesionálů z oboru architektury a designu. Ti se v duchu motta City Vibes mohou těšit na seznámení se s novinkami v dřevodekorech nebo na širokou škálu rozmanitých imitací kamene, betonu, mramoru či dřeva v podobě pracovních desek a laminovaných dřevotřískových desek. Nebude chybět ani elegantní řada Slim Line!

Celý showroom, kde seminář proběhne, bude navíc vybaven právě nejnovějšími dekory z kolekce Trends 20/21, ale i dalšími zajímavými interiérovými doplňky od přátelských firem, které se společně s Kronospanem na zářijovém semináři představí.

Kapacita se rychle naplňuje, ale stále zbývá ještě několik volných míst. Pro ty, kteří se na akci nedostanou, se vzhledem k velkému zájmu výhledově plánují další dva termíny. Na odborný seminář Inspirace podzim 2020 s představením Kronospan Trends 20/21 se registrujte na: https://decoloco.cz/deco-loco-friends-registrace/