Asociace českých nábytkářů

INTERIORS manufacture & design a. s. NOVÝM ČLENEM AČN

Společnost INTERIORS manufacture & design a. s. se stala řádným členem AČN. INTERIORS manufacture & design a. s. se zabývá výrobou a realizací interiérů již více než 20 let. Aktuálně je generálním dodavatelem interiérů, zejména v západní Evropě, a s týmem čítajícím více než 120 zaměstnanců. Zapojuje se do projektů již v počátcích plánování staveb, kde přispívá svými znalostmi při výběru materiálů, svým pohledem na design, a také konstrukčním řešením k dosažení nejvyšší přidané hodnoty za použití těch nejkvalitnějších materiálů.

Využívá automatizované procesy a software jako je SolidWorks, či SWOOD. INTERIORS manufacture & design a. s. dokáže propojit konstrukční myšlenky s CNC technologiemi, kterými výroba disponuje na ploše více než 7000 m2. Součástí výroby nábytku je i samostatné oddělení opracování umělého kamene Corian či Hi-macs, kde je jedním z největších zpracovatelů v ČR. Vlastní architektonické oddělení, úzce propojené s konstruktéry, dokáže investorovi nabídnout komplexní řešení.

Pro úsporu času a zredukování komunikace, zajišťuje INTERIORS manufacture & design a. s. dodávky veškerých podlahových krytin, stropních systémů a sádrokartonářských prací, které předchází dodávkám interiéru. Pokud jsou tyto práce řízeny pouze jedním dodavatelem, urychlí to celý proces a rovněž se tím lze vyhnout možným problémům v kvalitě. Se spolehlivými, dlouholetými partnery dodává společnost veškeré příslušenství interiéru, jako jsou koberce, sedací nábytek či světla. Nabízí přes 50 interních montážníků, kteří jsou neustále školeni na nové trendy v oblasti kotvicí techniky, stěrkování, či jiných výzev důležitých pro úspěšnou montáž. Jsou dlouholetými zaměstnanci s velkou podporou společnosti.

Manažeři projektů jezdí pravidelně na kontrolní dny a pomocí PlanRadar softwaru jsou schopni dávat online přehled informací, co se na stavbě děje. Nedílnou součástí je zajištění logistiky. INTERIORS manufacture & design a. s. využívá vlastních dodávek, či 7,5 t nákladní vozy s upravenými plošinami pro profesionální transport nábytkových prvků. INTERIORS manufacture & design a. s. je zaměřena na komerční projekty středního rozsahu. Dokáže systémově v krátkém čase projekt realizovat a předat jej v požadovaném termínu i očekávané kvalitě. Potěšitelnou informací je, že reference firmy neustále doplňují noví spokojení klienti, kteří následně rozšiřují portfolio stálých zákazníků.