Asociace českých nábytkářů

EDGE NOVINKA OD RIM CZ

Další z nových kolekcí, EDGE, se vyznačuje univerzálností a dokonalou ergonomií. Pohybuje se na hraně formálnosti a ležérnosti a představuje tak správný únik před kancelářskou rutinou. Svým neotřelým designem vytváří z kanceláře moderní a nápadité místo.

Lehká konstrukce, ergonomický tvar a velká variabilita podnoží zaručují maximální univerzálnost celé kolekce. Edge udrží pozornost zaměstnanců během zasedání, jednání a meetingů. Představuje také místo pro setkání i odpočinek ve společenských prostorech. Do třetice je tato židle vhodná i do restaurací, kaváren a barů. Originální čalounění dělá z Edge jedinečnou součást moderního interiéru.

„Spojením 3D technologie ohýbání překližky a důrazu, který jsme kladli na zážitek ze samotného sezení, vznikla kolekce pro širokou škálu kancelářských a veřejných prostorů. Společným prvkem při vybavení interiéru vícero produkty z kolekce může být jejich barevná kombinace nebo typ podnože,“ popisuje Michal Hotmar z RIM CZ. Kolekce se skládá z židle, křesla, barové židle, jejich autorem je opět Kai Stania.


EDGE 4202.01, design: Kai Stania
Pohodlné křesílko s područkami může být vkusným neformálním doplňkem pracovního stolu pro krátké schůzky i kavárenským sezením lounge prostorů nejrůznějších veřejných budov.

Typ ED 4202.01 je posazen na centrální podnoži se čtyřramenným křížem v černé barvě, nebo kombinaci leštěného hliníku a chromu. Výrobce také nabízí různé barevnosti podnoží dle vzorníku RAL.


EDGE ED 4202.06, design: Kai Stania

Pohodlné křesílko s područkami může být vkusným neformálním doplňkem pracovního stolu pro krátké schůzky i kavárenským sezením lounge prostorů nejrůznějších veřejných budov.

Typ ED 4201.06 je posazen na dřevěné podnoži z dubového masivu.