Asociace českých nábytkářů

JAN FICEK DŘEVOVÝROBA – DESKY S VYSOKÝM LESKEM

Firma Jan Ficek Dřevovýroba zařadila nově do svého výrobního portfolia v Chrudimi produkci desek s vysokým leskem a hlubokým matem. Konkrétně se jedná o MDF desky zalisované speciální akrylátovou či PVC folií s vysokým leskem, nebo PVC či PET folií s hlubokým matem. s.

Mimořádná intenzita vysokého lesku, dokonale hladký povrch, stálobarevnost a sytost barev akrylátových fólií jsou vlastnosti, které dělají z těchto desek vrchol bytové elegance. Tam, kde je naopak vyžadován atraktivní matový povrch, nalezne své uplatnění rozmanitá škála PVC či PET fólií v trendy matném provedení, příjemném nejen na pohled, ale i dotek.

Současná kolekce dezénů v nadčasových moderních barvách, které odpovídají nejnovějším mezinárodním trendům, tak dodá luxusní vzhled nejen vaší kuchyni, obývacímu pokoji či koupelně, ale díky svému dalšímu širokému uplatnění (např. na vnitřní dveře či obložení stěn) může rozzářit celý váš interiér.

V základní nabídce jsou tyto dezény: lesklá bílá, černá, lesklá červená, čokoláda, marron, vanilka, dub natur lesk, dub hnědý lesk, grafit metal, champagne metal, stříbrná metal, super bílá, mat bílý, mat černý.

Desky mají řadu mimořádných vlastností, jako ultra vysoký lesk, případně hluboký mat bez zvlněného povrchu. Jsou odolné vůči UV záření. Jsou stálobarevné, vysoce odolné vůči poškrábání, vyznačují se jednoduchým čištěním a údržbou. Snadno se opracovávají.