Asociace českých nábytkářů

MASIVNÍ POSTELE Z AHORNU V NOVÝCH ODSTÍNECH A S DOKONČENÍM OLEJEM

Při výrobě masivních postelí je v AHORNu-CZ kladen důraz především na přírodní materiál vysoké kvality. Postele vyrábí ze dvou dřevin – elegantního buku a divokého dubu s výrazným a nezaměnitelným vzhledem. Originálním rysem těchto postelí je tvarový spoj, který vytváří vizuálně zajímavý prvek a současně má svůj funkční význam. Jednotlivé dílce masivních postelí do sebe přesně zapadají a spáry ani při přirozeném stárnutí dřeva neprosvítají.

Nyní AHORN nabízí rozšířené možnosti povrchových úprav. Nově nabízí kromě transparentního laku i různé barevné odstíny a olejování.

Jaké jsou výhody oleje? Olej chrání před stálou vlhkostí, která poškozuje dřevo. Vynikne přirozená krása a struktura dřeva. Díky antistatickým vlastnostem je olej vhodný také pro alergiky. Snadná renovace dřeva, například u hlubokých škrábanců nebo při poškození. Olej je přírodní, zdravotně nezávadný nátěr, který je šetrný k životnímu prostředí.

Proč moření? Zvýraznění kresby dřeva. Možnost volby odstínu postele. Barevný odstín je překryt transparentním lakem, který plní ochranou funkci. Dřevo se mořením zušlechtí.