Asociace českých nábytkářů

AHORN POMÁHÁ

AHORN se zapojil do pomoci proti šíření koronaviru a pomáhá šitím roušek. Hana Pechová z AHORNu říká: „V nastalých dnech, kdy nás sužuje koronavirus, se musí každý z nás v nějakém smyslu omezit, abychom všichni spolu dokázali tuto krizovou situaci rychle překonat. Obrovská solidarita, kterou všude vnímáme nás hřeje u srdce“.

I v AHORNu provedli a stále provádí pomocné aktivity a opatření. Šikovné pracovnice se vrhly na šití roušek. Při nepřetržitém provozu firmy a výrobě matrací se firmě navíc daří pomáhat i tímto způsobem. Ušité roušky rozdávají nejen zaměstnancům, ale i okolním obcím (Vlkoš, Skoronice, Vracov…), které jich mají stále nedostatek. Velkou spotřebu roušek mají také v nemocnicích, kde darované roušky využívají jak lékaři a sestry, tak i pro pacienty. Konkrétně v regionu Nemocnice Kyjov.

Roušky AHORN posílá spolu s dodávkami zákazníkům, kteří stále objednávají zboží. Ti tuto iniciativu velmi oceňují. Hana Pechová dodává: „Je důležité vzájemně fungující dlouholeté vztahy s obchodními partnery posilovat. Ceníme si jejich přízně a držíme spolu. Věříme, že spolu to zvládneme!“