Asociace českých nábytkářů

AHORN A JEHO ZAMĚSTNANCI POMÁHAJÍ DOBROČINNÝM KALENDÁŘEM

V letošním roce je to již 25 let od doby, kdy firma AHORN vyrobila své první postelové rošty. V následujících letech firma úspěšně rozšířila svou výrobu i na matrace a postele. Dnes se řadí k nejvýznamnějším hráčům na trhu. Ke svému významnému jubileu firma AHORN vytvořila jako pěknou vzpomínku Kalendář 2020 s dobročinnou sbírkou a s příběhem.

Myšlenkou tohoto kalendáře je pomoc a podpora opuštěným zvířecím mazlíčkům v útulcích. Pro Kalendář AHORN 2020 byl zvolen útulek v Bzenci, který provozuje zvlášť útulek pro psy a zvlášť pro kočky. Kapacita tohoto útulku je často bohužel plná a útulku velmi pomáhá jakákoliv iniciativa zvenčí.

V kalendáři AHORN 2020 jsou tematicky nafoceni domácí mazlíčci zaměstnanců AHORN, kteří mají mnohdy sami zajímavý osud. Kalendář je doprovázen krátkými příběhy zvířat a jejich páníčků. Psi, kočky, ptáci, morčata, rybičky a dokonce i slepice - tihle všichni si měli možnost zapózovat s produkty AHORN.

Dobročinná sbírka pomocí tohoto kalendáře měla velký úspěch. Každý zaměstnanec v AHORNu byl obdarován vlastním výtiskem a mohl následně přispět jakoukoliv částkou do peněžní sbírky pro útulek. Samotná firma AHORN se ke sbírce přidala a sbírku zaměstnanců ještě pomohla navýšit. Suma, která se vybrala celkem, činí obdivuhodných 14 500 Kč!

Pracovníci útulku v Bzenci byli z této iniciativy nadšení. V pátek 6. 12. 2019 byly vybrané peníze spolu kalendářem za zvědavých pohledů kočičích očí předány Bzeneckému útulku. Hana Pechová z oddělení marketingu říká: "Doufáme, že peníze útulku pomohou a budou využity ke spokojenosti všech"